De ce inseala barbatii.

Sexist-Ad-Che-Magazine

In primul rand vreau sa spun ca barbatii nu inseala. Barbatii nu vor sa fie descoperiti ca le place de mai multe femei sau ca doresc si alte/alta femei/femeie.

Probabil o sa fiu “atacat” cu argumente precum ca adevaratii barbati iubesc doar o singura femeie…sau alte chestii de acest gen.  De fapt vreau sa spun ca nu doar barbatii “inseala” , “inselam” toti in egala masura, cat femeile atat si barbatii. Punct!

Si chiar daca pana acum n-ai inselat TU, nu conteaza ce gen sau ce principii ai, nu inseamna ca n-o sa inseli in viitor, iar daca se gaseste cineva sa puna mana in foc ca n-o sa o faca, atunci ori poate prezice viitorul sau, sa ma scuzati, dar “fute” capul. Nu poti spune cu siguranta ce n-o sa faci in viitor, atata timp cat nu poti prezice ziua de maine. Niciodata sa nu zici niciodata!

Deci, barbatii nu “inseala” cu inima. Ei “inseala” cu trupul, ratiunea. De fapt barbatii nu inseala, ei iubesc in orice situatie, desi situatiile sunt diferite.

Motivele scrise/stiute:

N-o/nu-l mai iubeste.

Ii stimuleaza egoul.

Se simte mai increzut.

Are posibilitatea.

Ii place sa experminteze.

etc.

Motive puteam gasi o multime. Doar ca n-am inatalnit un barbat care sa poata sa-mi raspunda sigur la acesta intrebare.

Barbatii “inseala”, pentru ca “inseala”.

Nu exista o formula generala. Exista un caz, un sentiment, o ocazie, sau o nebunie!

Mai des tin sa cred ca e o nebunie varsata intr-o pasiune si obsesie.

De fapt nu exista formle generale. Exista momente in are dorim sa o facem! Si iarasi, ma repet, nu conteaza ce gen avem. Acum si aici! asta e formula! Si macar nu poti judeca pe nimeni. Toti/toate suntem la fel!

“Barbatii spera ca femeile vor ramane aceleasi, iar ele se schimba, pe cand femeile asteapta ca barbatii sa se schimbe iar ei raman aceiasi.”

P.S

Stiu ca pare o absurditate. In final asta e. Nu cautati motive in voi. Pur si simplu asta e!

Leave a comment

Alo... BEBE!

despre maternitate altfel

simpleziceri

Just another WordPress.com site

Zugzwang - Mind Trash

"Zugzwang is like getting trapped on a safety island in the middle of a highway when a thunderstorm starts. You don't want to move but you have to." - Arthur Bisguier

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.